Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Koko perheen juhannusjuhla Kuusankoskitalolla

Pe 23.6.2023 Klo 18:00 - 21:00

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

kouvolalaiset pääsevät viettämään koko perheen juhannusjuhlaa 23.6 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalon puistoalueella. Tulossa on musiikkia ja tanssin iloa niin perheen pienille kuin isoillekin! 

Jee Jee orkesteri laulattaa ja liikuttaa lapsia

Juhannusaaton ilta käynnistyy klo 18 lastenmusiikkiorkesteri Jee Jeen konsertilla. Duo Jee Jee on uusi lastenmusiikkia soittava kymenlaaksolainen kokoonpano, jonka kantavina voimina ovat Eeva ja Jouni Sjöblom. He myös säveltävät esitettävän musiikin.

Aino Niemi yhtyeineen vastaa illan tanssitahdeista klo 19 alkaen

Kouvolasta kotoisin oleva Aino Niemi valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningattareksi vuonna 2017. Ainoa on nähty myös muun muassa Korvenkylän kesäteatterin lavalla muutamia vuosia sitten. Nykyään Kuopiossa asuva tangokuningatar tekee laulukeikkoja aikataulujen niin salliessa. Kotimainen musiikki on lähellä Ainon sydäntä ja hän nauttii erityisesti tangon ja vanhojen iskelmien laulamisesta. Aino on Kuopion urheiluakatemian urheilija ja yhdistää kilpaurheilun ja lääketieteen opinnot. Vapaa-aika Ainolla kuluukin juoksu- ja hiihtoharjoittelun parissa. Kilpailuja on takana pitkillä matkoilla juoksu- ja hiihtomaratoneilta. Jos aikaa jää, luonnossa liikkuminen ja metsästys kotiseudulla Kouvolassa ovat Ainolle rakkaita asioita. Sukujuuret vievät Ainon usein Pohjois-Kouvolaan Jaalan metsien siimekseen.

Juhannuskokko sytytetään klo 20.

Juhannusjuhlaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka: Kuusankoskitalo, os. Kymenlaaksonkatu 1

Järjestäjä

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut

0206157420

helena.jetsu@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 23.06.2023 18:00 23.06.2023 21:00 Europe/Helsinki Koko perheen juhannusjuhla Kuusankoskitalolla kouvolalaiset pääsevät viettämään koko perheen juhannusjuhlaa 23.6 Kymijoen upeassa rantamaisemassa Kuusankoskitalo.. Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut helena.jetsu@kouvola.fi

Avainsanat

Musiikki Tanssit Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?