Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Sama meri kaikissa meissä. Pienoisnäyttely Ruumassa.

Su 28.5.2023

Merikeskus Vellamo, Ruuma, Tornatorintie 99, katutaso, 48100 Kotka

Ritva Aalto-Pötrönen ja Leena Laiho ovat kotkalaisia taiteilijoita, joiden sukujuuret ovat Suomenlahden saaristossa. Siksi meri aiheena tuntuukin läheiseltä ja luonnolliselta.

”Meijän suonis virtaa tilkkane merta.”

Ritva Aalto-Pötrösen maalaukset ovat impressionistisia öljyvärimaalauksia, joissa meren voima tuntuu ja näkyy liikkeessä, väreissä ja tunteissa.

Leena Laihon meriaiheisissa akryylimaalauksissa kuljetaan rannoilla. Näissä taloissa, venevajoissa, henkilöissä meri on aina läsnä.

Sama meri kaikissa meissä -näyttely kertoo symboliikallaan elämän synnyttäjästä ja ylläpitävästä voimasta sekä ajatuksia sen nykytilasta.

Meri toimii vahvasti mielen hoitajana. Kotkalainen menee rannalle merta tuijottamaan, eheytymään, virkistymään, rauhoittumaan…kaikilla ilmoilla.

Hoidetaan merta, jotta meri hoitaa meitä!

Ruuman pienoisnäyttelyyn on vapaa pääsy.

Järjestäjä

Merikeskus Vellamo

0403500497

info@merikeskusvellamo.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 28.05.2023 00:00 28.05.2023 00:00 Europe/Helsinki Sama meri kaikissa meissä. Pienoisnäyttely Ruumassa. Ritva Aalto-Pötrönen ja Leena Laiho ovat kotkalaisia taiteilijoita, joiden sukujuuret ovat Suomenlahden.. Merikeskus Vellamo, Ruuma, Tornatorintie 99, katutaso, 48100 Kotka Merikeskus Vellamo info@merikeskusvellamo.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?