Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Kotkan Animalian elokuvailta: SLAY

Ke 4.10.2023 Klo 17:00 - 19:00

Kotkan pääkirjaston mediatila (3. kerros), Kirkkokatu 24, 48100 Kotka

Muotiteollisuuden ongelmiin pureutuva SLAY-dokumenttielokuva paljastaa mitä ns. luonnonmateriaalien taakse kätkeytyy. Ohjaaja Rebecca Cappelli matkasi kolmen vuoden ajan eri puolilla maailmaa kaivamassa esiin muotiteollisuuden salaisuuksia. SLAY avaa silmät ympäristötuhoa, luontokatoa, orjatyötä ja eläinten kärsimystä aiheuttavan teollisuuden piilossa pidettyyn arkipäivään. Elokuvassa on muutama mahdollisesti järkyttävä kohta, mutta se ei mässäile eläimiin kohdistuvalla väkivallalla, vaan pääosassa on asiantuntijoiden haastattelut.

Elokuvan kesto on 85 minuuttia ja siinä on suomenkielinen tekstitys.

Huomioithan, että elokuva on kielletty alle 12-vuotiailta.

Elokuvanäytöksen aikana on tarjolla pikkupurtavaa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Elokuvan jälkeen voi jäädä keskustelemaan aiheesta ja kuulemaan Animalian toiminnasta.

Järjestäjä

Animalia Kotka

kotka@animalia.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 04.10.2023 17:00 04.10.2023 19:00 Europe/Helsinki Kotkan Animalian elokuvailta: SLAY Muotiteollisuuden ongelmiin pureutuva SLAY-dokumenttielokuva paljastaa mitä ns. luonnonmateriaalien taakse.. Kotkan pääkirjaston mediatila (3. kerros), Kirkkokatu 24, 48100 Kotka Animalia Kotka kotka@animalia.fi

Avainsanat

Elokuvat Asukkaat Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?