MIEHEN KYLKILUU

La 26.1.2019 Klo 18:00

Kouvolan Teatteri, Päänäyttämö, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA

Maria Jotuni – Mikko Roiha:
MIEHEN KYLKILUU
Komedia rakkaudennälästä. Nyt tuoksuu kypsät omenat!


Rakkautta ja intohimoja pienellä paikkakunnalla. Komedia ihmisistä, jotka kaipaavat olla sydän sulana, luonto hellänä ja rinta niin lämpimänä, jotta sen päällä vaikka nauriin paistaisi. Kukin etsii rakkautta ja paikkaansa oman armaan käsivarsilla. Hetki lyö.

Vaikka rakkaus ottaa yllättäviäkin muotoja, kuuluu se kaikille – niin Ellille ja hänen armaalle apteekkarilleen, kuin palvelusväkeen kuuluville Amalialle, Miinalle, Lukassonille ja Topiaksellekin.

Maria Jotunin klassikkoteksti kuuluu Suomen rakastetuimpiin ja esitetyimpiin näytelmiin. Mikko Roihan ohjaus luo lämpimän katseen näytelmän henkilöihin. Rakkaus on kuin kuuma räiskäle, joka ihanasti polttaa kättä ja suuta.

Valtakunnallinen yhteistuotanto saa ensi-iltansa Berliinissä 7.9. ja viikko sen jälkeen 14.9. Kouvolassa.

Ohjaus, sovitus ja lavastus: Mikko Roiha/ Vapaa Teatteri
Pukusuunnittelu: Taina Sivonen
Äänisuunnittelu ja graafinen suunnittelu: Moe Mustafa
Rooleissa: Paavo Honkimäki (Teatteri Eurooppa Neljä/Jyväskylän kaupunginteatteri), Hannele Laaksonen (Kouvolan Teatteri), Anne Niilola (Kotkan Kaupunginteatteri), Ulla Reinikainen (Turun Kaupunginteatteri) ja Maija Siljander (Riihimäen Teatteri/Tanssiteatteri Minimi).

Muut ajankohdat

La 26.1.2019

|

13:00

La 26.1.2019

|

18:00

Lisää kalenteriin 26.01.2019 18:00 26.01.2019 18:00 Europe/Helsinki MIEHEN KYLKILUU Maria Jotuni – Mikko Roiha:MIEHEN KYLKILUUKomedia rakkaudennälästä. Nyt tuoksuu kypsät omenat!Rakkautta.. Kouvolan Teatteri, Päänäyttämö, Salpausselänkatu 38, 45100 KOUVOLA Kouvolan Teatteri

Avainsanat

Teatteri Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?