HAKU Kaakkois-Suomen Kasvupolkuun

To 19.4.2018 Klo 01:00

Kymenlaakso, Kymenlaakso, 45100 Kymenlaakso

Hae Kaakkois-Suomen Kasvupolulle

Kasvu Open kumppaneineen järjestää nyt ensimmäistä kertaa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella yhteisen Kaakkois-Suomen Kasvupolun.

Alueen yritykset voivat koosta, iästä tai toimialasta riippumatta hakea mukaan eri alojen asiantuntijoiden sparraukseen. 

 

Kaakkois-Suomen Kasvupolulla järjestetään huhtikuun 5. päivä Kouvolassa ja 6. päivä Lappeenrannassa Kasvupaja, jossa kaikki Kasvupolun sparrauksesta kiinnostuneet yritykset pääsevät kehittämään kasvusuunnitelmaansa työpajan aikana asiantuntijoiden johdolla.

Haku yrityksille on avoinna 20.4.2018 asti. Valintakriteerejä ovat mm. liikeidean skaalautuvuus, erottuvuus ja kyky vaikuttaa markkinaansa, kansainvälistymispotentiaali sekä tiimin uskottavuus. Hakemusten perusteella valitaan mukaan 15 yritystä, joita sparrataan 24.5. Lappeenrannassa ja 6.6. Kouvolassa. 

Mikä Kasvu open  https://www.kasvuopen.fi/mika-kasvu-open

Miksi osallistuisin   https://www.kasvuopen.fi/miksi-osallistuisit

Lue lisää https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/kaakkois-suomen-kasvupolku-2018

Hae mukaan https://www.kasvuopen.fi/hae

Tapahtuma on ilmainen
Lisää kalenteriin 19.04.2018 01:00 19.04.2018 01:00 Europe/Helsinki HAKU Kaakkois-Suomen Kasvupolkuun Hae Kaakkois-Suomen Kasvupolulle Kasvu Open kumppaneineen järjestää nyt ensimmäistä kertaa Etelä-Karjalan.. Kymenlaakso, Kymenlaakso, 45100 Kymenlaakso

Avainsanat

Ilmoittautuminen käynnissä Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?