Lasten Teatteritapahtuma Kuulas

La 19.5.2018 Klo 09:00

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

Jokakeväinen lasten teatterifestivaali Kuulas saapuu Kouvolaan! Toukokuisella festivaalilla hypätään seikkailuihin monenlaisen musiikkiteatterin mukana ja kuullaan niin räppiä, rokkia kuin perinteisiä lastenlaulujakin eri puolelta Suomea tulevien esiintyjien myötä. Monipuolisen ohjelmiston kruunaa italialainen katuteatteriryhmä, joka hauskuuttaa lapsia tuhansine saippuakuplineen.

Nelipäiväisen festivaalin päänäyttämönä toimii Kuusankoskitalo, ja lisäksi esityksiä on Kouvolan Teatterissa ja Taideruukissa. Esitykset on kohdistettu 0–12-vuotiaille, mutta myös nuorille on tänä keväänä tarjontaa! Katso koko ohjelmisto www.kuulas.info.

Esitysten lisäksi lapsille on ilmaisia työpajoja, joissa he pääsevät heittäytymään teatterimaailmaan mielikuvituksellisin keinoin. Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa!

Hinta

0-15 €

Facebook-sivut

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 19.05.2018 09:00 19.05.2018 09:00 Europe/Helsinki Lasten Teatteritapahtuma Kuulas Jokakeväinen lasten teatterifestivaali Kuulas saapuu Kouvolaan! Toukokuisella festivaalilla hypätä&a.. Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Työväen Näyttämöiden Liitto

Avainsanat

Teatteri Festivaalit Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?