Metsäretki Kuusankoskella

La 11.8.2018 Klo 09:30

Kuusankoski, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski

Pohjois-Kymen Luonto järjestää pyöräretken Kuusankoskella Kymijokivarren suojelualueille. Lähtö polkupyörillä Tekniikka- ja ympäristötalolta kello 9.30, matkaa ensimmäiselle kohteelle on pari kilometriä. Kohteet ovat joenrantametsiä, joissa on lehtomaisia osia. Rinne on paikoin jyrkkä ja vaikeakulkuinen.

Ylle säänmukainen retkivaatetus. Eväitä ja juomista kannattaa ottaa reilusti mukaan, sillä retki kestää useamman tunnin, etenkin, jos retkeläisiä kiinnostaa käydä useammassa metsikössä. Retkioppaana toimii Jukka Airola.

Retki on ilmainen.

Metsäretkistä kiinnostuneiden kannattaa seurata Pohjois-Kymen Luonnon Facebook-sivuja, sillä aiomme järjestää kesän ja syksyn aikana muitakin retkiä kiinnostaviin metsäkohteisiin Kouvolan ja Iitin alueella. Suomen luonnonsuojeluliitolla on käynnissä metsävuosi, jonka tavoitteena on muun muassa suojeluverkoston kasvattaminen. Paikallisyhdistyksessämme metsäteema näkyy juuri metsäretkien runsautena.

Järjestäjä

Pohjois-Kymen Luonto ry

0400609648

pauliinaklemola@gmail.com

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 11.08.2018 09:30 11.08.2018 09:30 Europe/Helsinki Metsäretki Kuusankoskella Pohjois-Kymen Luonto järjestää pyöräretken Kuusankoskella Kymijokivarren suojelualueille... Kuusankoski, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski Pohjois-Kymen Luonto ry pauliinaklemola@gmail.com

Avainsanat

Luonto ja ulkoilu Opastukset ja retket Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?