Tavaranvaihtopäivät

La 17.11.2018 Klo 12:00

Entinen Citymarketin liiketila, Tommolankatu 5, Tommolankatu 5, 45130 Kouvola

Perinteiset Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään tällä kertaa uudella aikataululla ja uudessa paikassa. Tapahtuma on nyt laajennettu kolmipäiväiseksi ja tapahtumapaikkana on tällä kertaa vanhan Citymarketin rakennus, osoitteessa Tommolankatu 5. Ovet ovat avoinna seuraavasti:

torstaina 15.11. klo 12-17

perjantaina 16.11. klo 12–17

lauantaina 17.11. klo 10–14

Tavaranvaihtopäivillä vaihdetaan käyttökelpoista tavaraa. Tapahtumaan voi tuoda ehjiä ja puhtaita tavaroita, jotka ovat jääneet itselle tarpeettomiksi. Tapahtumasta voi myös viedä mukanaan mitä haluaa – ilmaiseksi.

Tavaranvaihtoon voi tuoda vaikkapa vaatteita, kodintekstiilejä, astioita, leluja, koruja ja muita kodin tarvikkeita. Tuotavien vaatteiden tulee ehdottomasti olla puhtaita, ehjiä ja käyttökelpoisia. Rikkinäiset, likaiset tai muuten käyttökelvottomat tekstiilit voi laittaa kodin loppujäteastiaan.

Tapahtumassa emme voi ottaa vastaan kirjoja emmekä suurikokoisia tavaroita ja kodinkoneita, kuten kuvaputkitelevisioita. Tavaroiden vastaanotto päättyy lauantaina klo 13.

Tavaranvaihtopäivien yhteydessä Liikenneturvan pisteellä kerrotaan liikenneturvallisuudesta teemalla Näe ihminen liikenteessä. Lisäksi muistutetaan heijastimien käytöstä. Vanhojen tekstiilien kierrätystä uusiksi räsymatoiksi edistetään työnäytöksellä ”Näin leikkaat matonkuteita”, josta vastaa Jaana Haavisto. Hänellä on mukana myös valmiita räsymattoja. KSAOn luonto- ja ympäristöalan toisen vuoden opiskelijat pitävät tapahtumassa kahviota.

Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tapahtuman järjestää KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudun Kestävän kehityksen verkosto. Mukana järjestelyissä ovat Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut, ekotukihenkilöt ja kansalaisopiston kotitalousneuvonta sekä Kymijoen Tukipuu ry, Liikenneturvan Kouvolan toimipiste, Kymenlaakson Martat ja Kymenlaakson Jäte.

Järjestäjä

Kerkko -verkosto

0206158016

marleena.naukkarinen@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 17.11.2018 12:00 17.11.2018 12:00 Europe/Helsinki Tavaranvaihtopäivät Perinteiset Kouvolan Tavaranvaihtopäivät järjestetään tällä kertaa.. Entinen Citymarketin liiketila, Tommolankatu 5, Tommolankatu 5, 45130 Kouvola Kerkko -verkosto marleena.naukkarinen@kouvola.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Nuoret Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?