Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa

Ti 18.9.2018 Klo 09:00

Kasarmiravintolan auditorio, Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola

Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa tai rekrytoinnissa? Suomen johtava Linkedin asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja Tom Laine saapuu syyskuussa Kouvolaan kouluttamaan aiheesta.

 

Kouvolan Nuorkauppakamari tuo someguru Tom Laineen Kouvolaan tiistaina 18.9.2018. Tom kouluttaa tiistaiaamuna sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoinnissa Kasarmiravintolan auditoriossa.
Koulutus on suunnattu erityisesti viestinnän, HR:n ja työllisyyden parissa toimiville, mutta sopii ihan kenelle tahansa, joka tarvitsee sosiaalista mediaa työssään. Kun kerran oppii periaatteet, osaa hyödyntää niitä oman viestin läpi saamisessa.
Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa -koulutuksessa Tom kertoo, miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää yrityksen rekrytointiprosessissa tai työpaikan hakemisessa.

Tom on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Suomessa häntä on tituleerattu Linkedinin verkostoituneimmaksi suomalaiseksi. Linkedinissä Tom on ollut vuodesta 2004 ja kouluttanut sen käyttöä kymmenen vuotta sadoissa koulutuksissa ja lukuisissa eri maissa. Tomin erityisosaamista ovat Linkedinin hyödyntämisen lisäksi social selling, työnhaku ja rekryotinti sosiaalisessa mediassa sekä henkilöbrändäys.

Illalla ohjelmassa on myös Konukan jäsenille Linkedin-workshop, jossa kädestä pitäen laitetaan omat profiilit kuntoon. Workshopiin on rajallinen määrä paikkoja, joten ole nopea jos haluat mukaan!

Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa
tiistaina 18.9.2018 kello 9.00-12.00
(sisältää aamukahvit klo 9.00, koulutus alkaa klo 9.30)
Kasarmiravintolan auditorio
Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola
Liput 59 euroa
Suomen nuorkauppakamarien jäsenille, koejäsenille, senaattoreille, kunniajäsenille ja Finland Foundation -jäsenille 39 euroa

Liput myynnissä nettilippu.fi

Hinta

Liput 59 / Suomen nuorkauppakamarien jäsenille 39 €

Kouvolan Nuorkauppakamarin sivut

Järjestäjä

Kouvolan Nuorkauppakamari ry

040 821 8309

essi.kortesalo(at)gmail.com

Lisää kalenteriin 18.09.2018 09:00 18.09.2018 09:00 Europe/Helsinki Some työnhaussa - Näin hyödynnät somea rekrytoinnissa Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa tai rekrytoinnissa? Suomen johtava Linkedin asiantuntija.. Kasarmiravintolan auditorio, Paraatikenttä 5, 45100 Kouvola Kouvolan Nuorkauppakamari ry essi.kortesalo(at)gmail.com

Avainsanat

Kurssit ja työpajat Luennot ja seminaarit Ilmoittautuminen käynnissä Asukkaat Nuoret Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?