Osta tilalta päivä Kymenlaaksossa

La 15.9.2018

Ympäri Kymenlaaksoa, Torikatu , 45100

Ruoan tuottajat myyvät tuotteitaan tiloilta suoraan kuluttajille Osta tilalta! -päivänä 15.9.2018

Kolmannen kerran järjestettävässä valtakunnallisessa Osta tilalta -tapahtumassa lähiruuasta kiinnostuneet kuluttajat kiertävät maaseudulla ja kotipuutarhoissa tutustumassa ruoan alkuperään ja tuotantotapoihin. Tuottajilla on hyvä tilaisuus esittäytyä järjestämällä tilallaan tai puutarhassaan avoimien ovien Osta tilalta -päivän.

Tarkoitus on tavoittaa uusia ja vanhoja asiakkaita sekä markkinoida tiloja ja tuotteita. Tilavierailulla asiakkaiden tietämys ruoan tuotannosta lisääntyy, ja samalla tuottajat saavat arvokasta tietoa asiakkaiden toiveista.

Päivä on mitä loistavin kaikenlaisen yhteistyön rakentamiseen. Yhä useampi tila on lähtenyt tapahtuman järjestäjäksi yhteistyössä naapurien kanssa. Yhteistyö auttaa keskittämään markkinointi- ja valmistelutyötä.

Tilat houkuttelevat kävijöitä monella tavalla. Suoramyynnin lisäksi jotkut tilat tarjoavat esimerkiksi mahdollisuutta osallistua sadonkorjaamiseen ja esittelevät toimintaansa.  Samana päivänä järjestetään Makumatka Maalle -teemapäivä, joka kutsuu kävijät tutustamaan myös maaseudun matkailuyritysten matkailu- ja elämyspalveluihin.

Pähkinänkuoressa

  • Päivän voi järjestää omalla tilalla, naapurin kanssa tai kotipuutarhuri voi myydä satoa omassa pihapiirissään.
  • Ruoan tuottajien ja maaseudun matkailuyritysten ilmoittautuminen: https://ostatilalta.fi.
  • Tuottajien ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 15.9.18 saakka.
  • Ilmoittautuminen on maksutonta.


Kymenlaakson Osta tilalta! -päivä ja ruokaretket
Kymenlaaksolaiset tuottajat ovat olleet aktiivisesti mukana kahtena aikaisempana vuonna, kun tapahtumaa on järjestetty. Vuosittain myyjiä on ollut n.30, joista osa on ollut mukana useamman tuottajan yhteismyyntipisteissä. ProAgria ja joukko yrityksiä toteuttavat yhdessä tehostettua markkinointia. –Teemme tänä vuonna yhteistyötä niiden yritysten ja tilojen kanssa, jotka ilmoittautuvat mukaan yhtiesmarkkinointiin. Tavoitteena on tehdä tunnetuksi paikallisia myyjiä ja saada asiakkaat käymään kohteissa ja tutustumaan tarjontaan.
–Myös tänä vuonna suunnitelmissa on Etelä-Kymenlaaksossa sekä Pohjois-Kymenlaaksossa ruokaretket, joiden suosio viime vuonna hieman yllätti meidät. Koko päivän kestävät bussiretket eri kohteisiin täyttyivät heti ensimmäisenä päivänä ilmoitusten julkaisun jälkeen.

Järjestäjä

Proagria Etelä-Suomi ja Kaakkois-Suomen MTK

040 588 0958

tuula.repo@proagria.fi

Tapahtuma on ilmainen
Lisää kalenteriin 15.09.2018 00:00 15.09.2018 00:00 Europe/Helsinki Osta tilalta päivä Kymenlaaksossa Ruoan tuottajat myyvät tuotteitaan tiloilta suoraan kuluttajille Osta tilalta! -päivänä.. Ympäri Kymenlaaksoa, Torikatu , 45100 Proagria Etelä-Suomi ja Kaakkois-Suomen MTK tuula.repo@proagria.fi

Avainsanat

Markkinat, messut ja myyjäiset Ruoka ja juoma Muut tapahtumat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?