Odotustila-valokuvanäyttely valottaa turvapaikanhakijoiden arkea

Pe 19.10.2018 Klo 09:00

Kouvolan pääkirjasto, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola

Anne Kuokkasen Odotustila-valokuvanäyttely valottaa turvapaikanhakijoiden arkea neljän henkilön tarinoiden kautta. Nigerialainen Itohan joutui 16-vuotiaana ihmiskaupan uhriksi ja työskenteli vuosia prostituoituna Italiassa. Hasnaa ja Omer pakenivat Irakista poliittista ja uskonnollista vainoa. Pakistanilainen Sanawar matkusti salakuljettajan kontissa viikon miltei ilman ruokaa ja vettä.

Valokuvaaja ja tutkija Anna Kuokkanen on seurannut turvapaikanhakijoiden elämää Suomessa neljän vuoden ajan ja havaitsi seurannan aikana sellaisia puolia, joita ei ole aikaisemmin nähty.Havahduttavinta projektissa oli ymmärtää, miten pitkään turvapaikkaprosessit kestävät.

Näyttely osoittaa, että vaikeuksista huolimatta osa turvapaikanhakijoista löytää paikkansa suomalaisessa yhteiskunnassa; työllistyy tai löytää muuta mielekästä tekemistä.

 

 

Järjestäjä

Kouvolan kaupunginkirjasto

0206154293

kirjasto@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 19.10.2018 09:00 19.10.2018 09:00 Europe/Helsinki Odotustila-valokuvanäyttely valottaa turvapaikanhakijoiden arkea Anne Kuokkasen Odotustila-valokuvanäyttely valottaa turvapaikanhakijoiden arkea neljän henkilön.. Kouvolan pääkirjasto, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola Kouvolan kaupunginkirjasto kirjasto@kouvola.fi

Avainsanat

Kirjastot Asukkaat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?