Meeri Koutaniemi puhuu ennakkoluulojen murtamisesta

Ti 11.12.2018 Klo 17:30

Kouvolan pääkirjasto, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola

Kouvolan pääkirjastossa järjestetään ihmisoikeuksien julistuksen juhlavuoteen liittyvä Kouvolan nuorisotoimen vihapuheen vastaisen hankkeen päätöstapahtuma, jossa luennoitsijana on Meeri Koutaniemi.

Koutaniemi on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 40 maassa. Hän keskittyy työssään ihmisoikeuksiin. Kouvolassa kuultavassa luennossaan Koutaniemi käsittelee ihmisoikeuksia, ihmisten kohtaamista ja ennakkoluulojen murtamista. Luennon päätteeksi on varattu aikaa myös keskustelulle ja yleisön kysymyksille.

Tapahtumassa kuullaan tervehdyssanat ja sen jälkeen Inkeroisten ja Myllykosken yhteiskoulujen nuorten musiikkiesitys, jota ohjaa musiikinopettaja Päivi Pulkkinen.  

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä kaupungin nuorisopalveluiden ja kirjaston kanssa. Tapahtuma päättää Kouvolan nuorisopalvelujen vihapuheen ehkäisemiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen tähtäävän hankkeen Vihapuheen ennaltaehkäisy ja yhdenvertaisuuden edistäminen Kouvolan kaupungin nuorisotyössä 2017 – 2018.

Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton tilaisuus.

Järjestäjä

Kouvolan nuorisopalvelut

0206158652

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 11.12.2018 17:30 11.12.2018 17:30 Europe/Helsinki Meeri Koutaniemi puhuu ennakkoluulojen murtamisesta Kouvolan pääkirjastossa järjestetään ihmisoikeuksien julistuksen juhlavuoteen.. Kouvolan pääkirjasto, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola Kouvolan nuorisopalvelut

Avainsanat

Kirjastot Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?