Kehona

Su 28.4.2019 Klo 11:00

Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka

Kirsi Jaakkola, Toni Lehtola, Sanna Pajunen, Taina Riikonen ja Veijo Setälä

Kehona-näyttelyn lähtökohtina ovat olleet teosten kosketeltavuus, moniaistisuus ja eri ikäryhmien huomioiminen. Aistit antavat teoksista monenlaista tietoa ja laajentavat kokemusta taideteoksesta. Lähtökohtana näyttelyssä on myös eri ihmisten erilainen tapa käyttää aistejaan. Näyttely ääntelee, tuoksuu ja tuntuu.

Teokset ovat leikitteleviä ja monitasoisia tuntoja herättäviä. Kaikki teokset eivät ole vakaasti paikoillaan, vaan ilmestyvät yllättäen nurkan takaa kohtaan, jossa juuri oli tyhjää. Osa teoksista yllättää mittasuhteillaan.

Näyttelyn on kuratoinut Porin lastenkulttuurikeskuksen johtaja Päivi Setälä ja saavutettavuustuottajana on toiminut Marika Leinonen-Vainio. Näyttely on Porin taidemuseon ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkoston yhteistuotanto. Teokset ovat osa Porin kaupungin kokoelmia.

Kiitokset | Esteetön Taide ja Kulttuuri ry, Kulttuuria kaikille -palvelu, Kuuloliitto, Läntinen tanssin aluekeskus, Näkövammaiset Kulttuurin Ystävät NÄKY ry, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Näkövammaisten Keskusliitto, Satakunnan Näkövammaiset ry, Sokeain Lasten Tukisäätiö, Ompelija Kangas Raija, Porin Videotuki, Puutyömalliveistämö Timo Lehtinen Ky.

Hinta

Aikuiset 10, eläkeläiset ja opiskelijat 6, alle 18-vuotiaat 0 €

Järjestäjä

Merikeskus Vellamo

0403500497

info@merikeskusvellamo.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 28.04.2019 11:00 28.04.2019 11:00 Europe/Helsinki Kehona Kirsi Jaakkola, Toni Lehtola, Sanna Pajunen, Taina Riikonen ja Veijo Setälä Kehona-näyttelyn.. Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka Merikeskus Vellamo info@merikeskusvellamo.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?