Siirry pääsisältöön
Kymenlaaksonyt käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X

Tutustu sivustoa ylläpitäviin tahoihin

Kymenlaaksonyt.fi on Kymenlaakson kuntien yhteisesti ylläpitämä sivusto. Mikäli kaipaat apua sivuston käytössä, ota yhteyttä oman alueesi ylläpitävään tahoon.

Cursor Oy

Cursor Oy vastaa Kotkan-Haminan seudun (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä) yhteismarkkinoinnista sekä matkailuneuvonnasta. Palvelemme matkailijoita osoitteessa: www.visitkotkahamina.fi, yrityksiä ja yrittäjiksi aikovia osoitteessa: www.cursor.fi sekä asukkaita, osaajia ja investoreita osoitteessa: www.kotkahamina.fi. Kymenlaaksonyt.fi sivustolle syötetyt tapahtumat ohjautuvat kategoriavalintojen mukaisesti edellä mainittujen sivustojen tapahtumakalentereihin.

 

info@kotkahamina.fi
www.cursor.fi
Vaihde 040 135 6588

 

Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin viestintäyksikkö hallinnoi Kouvolan tietoja kymenlaaksonyt.fi –sivustolla. Ongelmatapauksissa ota yhteys viestintään tai lähetä sähköpostia: viestinta(a)kouvola.fi.

 

viestinta@kouvola.fi
www.kouvola.fi
020 61511

 

VisitKouvola

VisitKouvola on Kouvolan seudun matkailutoimijoiden kumppani vastaten yhteismarkkinoinnista, matkailuneuvonnasta ja matkailutoimialan kehittämisestä. VisitKouvolan tehtävänä on myös vahvistaa positiivista Kouvola-mielikuvaa.

 

www.visitkouvola.fi
matkailu@kouvola.fi
+ 358 20 615 5295

 

Heräsikö kysyttävää?